sose voltam nagy comic rajongó, de ezekért a munkákért odavagyok, szívemet elrabolta  a kedves alkotó. Dönteni nehéz, hogy melyik a legkedvesebb, hiszen tetszik a nyulas, a szellemes, a mézeskalácsos, a kívánságos, no meg a vöröskeresztes...szóval egyszerűbb azt mondani,…


Eddig is tudtuk, hogy nyulak,- főleg a fehérbundájú, kékszemű példányok, az állatvilág egyik legkártékonyabb, és legbosszúállóbb faja. Na de már félelmetesek is?!


Red Rabbit from Egmont Mayer on Vimeo.Bobek úgy nő, mitha pumpálnák...szóval ez a animáció elrettentő számunkra, hogy mi  történik akkor, ha a dögünk túl sok mazsit eszik. 


.....itt meg Tiny René pónija vagy, akit a mozgássérült kisfiú örökbefogadott? Ez Nyuli Juli kedvenc devinartos alkotójának új illusztrátori projektje, amelynek főszereplője Tiny René, a mozgássérült kisfiú, aki hű társának az unikornisnak mindig vmi érdekeset…


Szólj hozzá!

Címkék: póni


Ha azt hiszed, hogy neked van a legrosszabb dolgod a világon,Ha azt hiszed, hogy neked van a legszarabb melód,Ha ismeretleneknek a buszon is csak picsogsz,akkor megnézed ezt a videót és te is megtérsz:Better!én is rohanok szakdogát pötyögni:)


1 komment

Címkék: video pozi

süti beállítások módosítása